fredag 20 juli 2012

Välkommen till Språkverkstan i Viken!

Jag heter Gunhild Fleiter-Carlson och jag erbjuder språk-undervisning för alla ålder,   privat eller företag, enskilt eller i grupp med vänner, kollegor eller familjen.
 Det kan t.ex. vara läxhjälp för elever som behöver extra stöd under en tid, språk-undervisning för jobbet, öva och fräscha upp gamla språkkunskap eller  konversation.


I menyn till höger ser du mina aktuella priser, för både individuell undervisning och i grupp. Timpriset anpassas till eventuellt förlängrad tid.

Vid undervisning i grupp rekommenderar jag max 6 personer, för att få ut bästa möjliga av undervisningen.Du bokar genom att kontakta mig via telefon eller e post, enligt information nedan. Varmt välkommen!

Gunhild Fleiter-Carlson

PS. Den här bloggsidan kommer endast att uppdateras i samband med eventuella nyheter, erbjudanden och/eller prisjusteringar
7 kommentarer:

 1. Tack för bra språklektioner, det har hjälpt mig otroligt mycket.
  jag kommer att boka igen.
  Väl mött/Sven.

  SvaraRadera
 2. Mina tyska uppfräschsning hjälpte mig att lyckas i anställningsintervjun och jag blev erbjuden jobbet. Tack Gunni! Din support och undervisning hjälpte mycket.
  Mvh
  Per Ewers

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket Gunhild för tyskaundervisningen! Jag vet inte hur många betygssteg jag har hoppat upp tack vare din hjälp :)

  Mvh
  Samuel 16

  SvaraRadera
 4. Jag har lärt mig massor! Började som absolut nybörjare och kan nu efter två terminer och Caminando 1 (kurslitteratur med cd-skiva) så pass mycket spanska att jag kan klara mig hyfsat i spansktalande länder. Speciellt uppskattat har de moment som berört 'eget skrivande' varit. Tack för allt stöd och all uppmuntran! Annika 50 år

  SvaraRadera
 5. Jättenöjd med undervisningen i spanska! Gunhild är både en mycket kunnig och väldigt trevlig lärare! Mina bästa och varmaste rekommendationer! /M A Ängelholm

  SvaraRadera
 6. Tack för trevlig undervisning! Jag skulle beskriva Gunhild och hennes språkundervisning som personlig, pedagogisk och flexibel! Tack vare god förmåga att sätta sig in i vad mina behov var kunde vi fokusera på vad jag behövde för att klara kunder utomlands.
  Rekommenderas varmt!

  Mvh Jens

  SvaraRadera
 7. Italienska-kursen med Gunhild är en hit! Stämningen i gruppen är varm och skratten är många.Vi har lärt oss mycket om och av språket och jag ser fram emot att fortsätta i höst! Yvonne

  SvaraRadera